20 års erfaring på dette feltet

Hva er en hurtigrengjørende roterende luftlåseventil?

Med overnesten 20 år.Av virksomhet ibåde hjemmemarkedet og utenlandsmarkedet, de er ordet's største hurtiggående bakeri- og kjeksselskapies.Med mer enn 15 produkttilbud på markedet, er selskapet en del av hverdagen til millioner av forbrukere på tvers avverden.Stolt over å bli assosiert med et flott merkeZILI som har skapt en positiv sosial innvirkning.

 ventil 1

I Bakery Industries er hygiene viktig og krever hyppig rengjøring av utstyret som er involvert.Vår kundes utfordring var ikke annerledes.Hyppig utkobling av rotasjonsventilen for å fjerne og deretter rengjøre den var en utfordring.Vedlikeholdstiden pleide å være så høy som 1,5 timer.til 2 timer.Hyppig inn- og utkobling av den roterende ventilen resulterte i kortere levetid for akselens tetninger, og må derfor regelmessig skifte ut selve rotasjonsventilen.

 ventil 2

Quick Clean Valve med sanitær-/hygienedesign var løsningen vi tilbød i SS 304 konstruksjonsmateriale for å monteres under beholderen.

Produkter i bakeriindustrien er hovedsakelig i tørt pulver eller granulær form.Hovedfunksjonen til en roterende luftsluseventil er å opprettholde en god luftslusetilstand, og dermed isolere nedstrøms og oppstrøms trykk/vakuumoverføring.

Rask rengjøring Rotary Valve er designet for bruksområder som er følsomme for forurensning eller prosesser som krever hyppig rengjøring.Dens utforming gir enkel tilgang til rotoren og innvendige overflater for rask rengjøring uten behov for å koble ut rotasjonsventilen fra systemet.

Raskrense roterende ventiler brukes for å redusere nedetid for ventilopprydding, og tillater fjerning av rotoren uten å fjerne pakningspakningen.Demontering og remontering kan gjøres uten behov for noe verktøy.Videre forbedrer rensearrangementet i ventilen levetiden til akseltetninger.


Innleggstid: Nov-09-2021